Yo czech it

Leve Macintosh — Apple Center Asswipe had het toch bij het rechte eind: de nodige patches gedownload en toegepast, de OSX-cd in de Mac gestoken, dubbelklik op de “install OS X”, computer boot, lichtgrijs scherm met een appel en zo’n macromedia- flash-achtig draaiertje eronder, vijf minuten later een verboden-parkeren-teken met diezelfde spinner eronder, nog wat later blokkeert ook het spinnertje en doet de computer niets meer.

Een halve dag laten staan, en dan de resetknop ingeduwd: nu weigert de mac te booten, noch met de OSX-cd, noch zonder de OSX-cd. Hij maakt het “crash”-geluidje, wat ik ook doe of ingedrukt houd, en de monitor komt er zelfs niet meer aan te pas.

Oh well.

4 reacties op “Yo czech it”

  1. Holy. Fuck. Kapot in de zin van, vuilbak? Ik zou dus echt wel de drang krijgen om iemand te vermoorden, preferrably de asswipe zelf. Mijn docent communicatievaardigheden zweert bij mac, en doet dan tijdens zijn lesuren ook duchtig aan Microsoft-bashing. Come to think of it, vrij veel docenten doen dat. De mevrouw van VB.NET, de meneer van systeemsoftware, uiteraard de meneer van Unix, de mevrouw van AS/OS400 (vandaag nog), etc. Damn…

  2. Ja maar wel op een paternalistische manier, vind ik. En bovendien, zo op een manier van: ja, uw mac kan er door kapot gaan, maar tis zowiezo toch beter dan microsoft rommel!

    Allé, kwas er niet bij dus ik kan er niet over oordelen :p [/vent]

  3. Pingback: xii | 12

Reacties zijn gesloten.