Hulp!

Agh! We hebben een geboortekaartje nodig voor ons derde kind! En we weten sinds zonet dat Onze Man Aan de Kaartjes geen tijd heeft om tekeningetjes te maken!

Ik kan zonder problemen de layout en de kleuren en de films en dergelijke maken, maar van tekenen heb ik geen kaas gegeten. En van daar: probleem!

Als er iemand die dit leest iemand zou kennen die vóór pakweg 18 februari drie tekeningen van een muis zou kunnen maken… Er zijn er drie nodig, bijvoorbeeld, en ik zeg zo maar iets: een muisje dat uit een hol piept voor de voorpagina, een muisje dat slaapt voor de middenpagina en een stuk kaas voor de achterpagina.

Het belangrijkste is eigenlijk dat het (a) mooi is, (b) schattig, en (c) ofwel toepasbaar is voor de twee geslachten, ofwel er een versie is voor een jongen en een meisje.

Technisch gezien is het de bedoeling om te drukken in drie- of vierkleurendruk, niet in quadri. En, euh, vectorieel aangeleverd is altijd beter, als ik de keuze zou hebben 🙂

Hulp! Hulp! Hulp! Men zegge het voort!
Euh wacht, waar zijn mijn gedachten? Dit is verdorie het interweb, en ik zit in het Nederlands bezig… ‘ang on, volgende entry.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.