Later die nacht

Bleh. Heel de nacht niet geslapen. Mijn benen voelen aan alsof ik 80km gesnelwandeld heb, en ik lig onder een woud van infusen. Bloeddruk 13/8, t°=36,7.

Voor de duidelijkheid: ik heb een zware compressiefractuur van een lombaire wervel, die (a) verbrijzeld is en (b) verschoven. Om 9u CT-scan om te zien of de wervel ver genoeg verschoven is dat het nodig is dat ze hem eruit halen dan wel of het volstaat om hem op te spuiten met cement.

In het eerste geval wordt het een zware operatie onder algemene verdoving, in het tweede gewoon lokale verdoving en twee inspuitingen met een of ander space age-composiet, maar hoedanook zal mijn rug nooit meer helemaal in orde komen. Oh well.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.