Eten

’t Was lekker vanavond in de Clochard de Luxe. Eenvoudig, maar lekker.

Voorgerecht: foie gras, twee confituren, vijgenbrood. Heel erg veel kan daar niet aan verkeerd gedaan worden natuurlijk, maar de foie gras was lekker, het brood vers en lekker, en de confituur, tja, was confituur.

Hoofdgerecht: gemarineerde lamssteak met een soort risotto met cashewnoten en allerlei paddestoelen. Het lam was perfect gebakken, mals, en uitstekend van smaak. De risotto was, erm, anders. Zeker niet slecht, maar ik zou er de noten uitgehouden hebben.

Dessert: mango-ijs.

Voor herhaling vatbaar.

[ik was wel een wrak toen ik thuiskwam: ongeveer drie uur uit mijn zetel geweest! Ik kan nu nog altijd bijna niet bewegen, ’t is alsof heel mijn onderrug vol met gloeiende golfballen zit]

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.