Link-a-dee-yay

  • I’m so buying magnets. And ferrofluid. Op de lagere school heb ik ooit eens met mijn beste vriend tientallen kastjes gesaboteerd en de magneten uit de sloten gevezen. We zijn verraden geweest door iemand anders uit de klas (en we waren maar met vijf in totaal in de klas, dus ’t was niet echt moeilijk te weten wie de rat was, ha!). Wat er ook van weze: manjeten zijn cool. En ik ben content dat er geen metaal in de buurt was als ik in het MRI-toestel kroop: deze jongen had niet zoveel geluk.
  • Fijne microgolfexperimenten. Don’t try this at home!
  • The Yuckiest Site On The Internet. Eeuwenoud maar het blijft wijs.
  • Ik heb een stapel zakmessen thuis, van mijn eerste zakmes gekregen van mijn grootvader voor nieuwjaar als ik elf was, over een standaard Handyman, een Camper, tot een cybertool en zo’n enorm grote van wel acht centimeter dik met een compas en alles erop en eraan, maar nog geen zakmes waarmee ikd eboel in de fik kan steken. Daar kan zeer snel verandering in komen: Pennenmes nu ook met ingebouwde vlammenwerper. Wannahave.
  • In het departement wil hebben: Superbrightleds.com. Eigenlijk, feitelijk, eigenlijk zou ik de computers die ik heb eens moeten verbouwen. Soundproofen en zo, want het achterhuis is nu gelijk het binnenste van een windtunnel qua geluid.
  • Ik ben, check it, 59.96055% geek. Alleen al het feit dat ik mij door die hele test gewerkt heb, zegt meer over mij dan wat dan ook anders, vrees ik.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.