Design

Ik wist niet dat dergelijke websites nog bestonden: Carl Wilde, celebrity florist.

…maar daar geheel naast: Stopdesign heeft een (nog) nieuwe(r) uitzicht. I like it.

Niet zoals Zeldman’s redesign, waar ik hoofdpijn van krijg (als de standaard zoekopdracht rechts ingevuld staat als “increase+contrast”, wil dat me dunkt veel zeggen, en alvast op mijn monitor in een redelijk donkere kamer op 1280×1024 is de default setting oogpijn-inducingly slecht leesbaar—ongetwijfeld ziet het er beter uit op een Mac maar de overgrote meerderheid van de mensheid gebruikt nu eenmaal geen Mac).

En niet zoals Mezzoblue’s Ramp op poten, dat me met de dag minder en minder aanstaat: rommelig, onsamenhangend en in mijn opinie minder dan professioneel (tot en met Dave Shea’s minder dan geslaagde foto, vrees ik).

Stopdesign’s kleuren zijn terug (with a vengeance: de tijdelijke lay-out was wel heel erg wit), de headers zijn nu met meer foto, Georgia/Verdana als header/body text is terug, het portfolio is uitgebreid en is alvast het bewijs dat niet iedereen MovableType heeft laten vallen, en de search-functie is iets verbeterd (al is het uiteraard nog geen Google, doe thet ding geen stemming of fratsen).

Zeer goed in het algemeen en in het specifiek. Geen technische of css-fratsen-om-de-fratsen *kuch*mezzoblue*ahem*, mooi, bruikbaar, goed.

update Tiens, iemand heeft door dat zijn redesign misschien toch niet echt the bees knees was =-

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Toch knap hè hoe die Carl Wild enthousiast blijft !
    Heb je zijn formulier afgedrukt en ingevuld ?
    🙂

    Waar blijft gij dat soort sites toch vinden ?

  2. Carl Wilde was vanmorgen op bbc1 presentator in blijkbaar een celebrity-versie van Flog It!, waar ze het huis van beroemde mensen binnenlopen en er voor ongeveer duizend pond aan brol uithalen, dat ze dan voor charity veilen.

    Die man kwam me bekend voor, en een google later… hey presto.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.