‘t ès zuu goed of da’k het g’had hê

Jongens jongens jongens. Ik had even ook met de gedachte gespeeld om naar de City Parade te gaan foto’s nemen.

Mijn rug dacht daar anders over, en de goesting was er toch al niet helemaal—ik en massa’s volk, ik en dansen, ik en djoem-djoem-muziek, …

Daarnet kom ik voorbij Jim gezapt:

cityparade

Een schier eindeloze stroom mensen, een zeer kleine minderheid aan het op en neer wippen (armen boven het hoofd, handen vooruit, palmen naar beneden, wip, wip, wip, you know the drill), misschien een klein kwart van de mensen lusteloos aan het hossen of toch een poging tot ritmisch strompelen ondernemend, nog eens hetzelfde aantal zat, en de overgrote meerderheid gewoon voortsjokkend.

Onder een loden hemel, op het randje van motregen.

Nee bedankt.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Zoals ge op XII kon lezen, mijn vriendin zit daar ook, en ik ben er zeker van dat ze zich amuseert. Gisteren heeft ze wel haar enkel pijn gedaan (ook op een fuif, some bozo die er opgesprongen is), maar dat zal de pret niet drukken. Als ik nu maar niet zo ongerust was :S

  2. Ik zou zeggen: maak u zeker geen zorgen, van alles wat ik ervan gehoord heb (van mensen die er vorig jaar naartoe gegaan zijn, en van de politiecommissaris hier in Gent, en van onze eigen onvolprezen schepen van Feestelijkheden, Daniël Termont) is het een bijzonder mellow feestje met een extreem hoog tout le monde il est beau, tout le monde il est gentil-gehalte.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.