Wordt-ie gelijk opgestuurd hoor!

Eh crap. De 70-180 is nog niet binnen bij Konijnenberg.

Ahem. Bij nader inzien is dat een redelijk surrealistische zin voor wie niet weet waar het over gaat, met name: de lens die ik voor mijn fototoestel besteld had, een Nikkor 70-180mm, is nog niet binnen bij de winkel waar ik ze besteld had, Foto Konijnenberg.

Voor de rest: uiterst vriendelijke mensen, zeer gedienstig en alles, maar de lens is niet binnen. Ze beseffen dat het al drie weken is dat ik erop zit te wachten, en ze kunnen helaas niet zeggen of het nog deze week dan wel in de loop van de volgende zal zijn.

Alles is al betaald, en ze hebben mijn coördinaten, dus van zodra het ding binnen is, wordt het verscheept. En krijg ik een mailtje.

Gelijk, hebben ze beloofd.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.