Hog heaven

BBC2, ik versta er mij soms niet aan. Van alle zenders op mijn televisie degene die ik het meest bekijk.

Pak vanavond:

 • Map Man, een fantastisch programma met Nicholas Crane, een mens die duidelijk verliefd is op kaarten. Deze week gaat het over de kaart van de London Underground, die tegenwoordig blijkbaar met Illustrator CS getekend wordt—Harry Beck zou er alleen maar over kunnen gedroomd hebben.
   
 • Bushcraft, met Ray Mears, deze keer in zwèt afrikka bij de Hadza, waar hij zeven jaar geleden ook was. Een bijzonder ontroerende uitzending, en not a dry seat in the house tren huize Vuijlsteke. Al heeft dat er misschien mee te maken dat er maar één seat voor tv zit aangezien Sandra naar de kinesiste is. En naar haar zus. Of beter, naar haar zus de Beste Kinesiste Van Oudenaarde En Omstreken Allen Daarheen Ze Is Echt Heel Erg Goed.
   
 • Horizon, altijd interessant, vanavond over synesthesie. Zoals iedereen waarschijnlijk, heb ik daar ook wel wat van: getallen zie ik als kleuren en omgekeerd (wit – geel – rood – groen – blauw – bruin – 7 – 8 – paars – zwart), en als ik ziek ben zie ik een metaalachtige smaak, maar hier gaat het echt over Vreemde Gevallen.
  update: ik heb synesthesie, maar niet iedereen heeft dat blijkbaar. News at eleven.
   
 • I’ll show them who’s boss, Gerry Robinson grijpt in in familiebedrijven.
   
 • Newsnight, vaste afspraak.
   
 • Bankrupt, documentaire over Ray Gosling die na 40 jaar presentator zijn plots failliet gaat (veelbelovend!)
   
 • Hoodlum Empire, een film noir uit 1952.

…en tegen dan is het 2u55 en bijna tijd voor het Kerry/Bush-debat.

Een fijne avond in het vooruitschiet.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Alleen jammer dat het zolang wachten is op Bush/Kerry. Alhoewel zie hem daar al zitten de Arogantie zelf G.W.Bush. Hopelijk kan Kerry het tij doen keren. De laaste kans voor Kerry???

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.