Boeken

Gnn. Eindelijk begonnen aan het klasseren van mijn boeken.

Deze namiddag de computerboeken die in de living rondslingerden naar het achterhuis gebracht en in dozen gestoken, en nu net begonnen aan de non-fictie. Biografieƫn, geschiedenis, wetenschap, essays, en dingen.

Goddank voor de barcodescanner die ik van mijn broer gekregen heb: daarmee kan ik op een uur tijd een hele stapel boeken mee in de computer krijgen (ISBN inscannen en als er geen barcode is, intypen, over en weer naar Amazon of Nationale Bibliotheek voor data). Pak nog een goed uur of daaromtrent opkuis (auteurs goedzetten, uitgevers uniformiseren, covers corrgeren), en ik kan pakweg een honderdtal boeken per uur in de computer steken.

En rapportjes maken natuurlijk.

En eens ik alles staan heb, dan importeer ik het naar mijn eigen database, en zal mijn on-line bibliotheek weer up to date zijn. Joechei.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Pingback: Untitled Document
Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.