Firefox

Godver.

Ik kan ertegen dat Firefox elke keer crasht als ik het opstart (en ja, ik heb al mijn settings uitgewist en watnog, voor er iemand over klaagt), en ik kan ertegen dat mijn extensies niet meer werken, maar waar ik niet tegen kan, is dat wellicht de meest nuttige feature van Firefox niet meer werkt.

Te weten: vul een formulier in, doe per ongeluk een andere pagina open in dezelfde pagina, doe “back” en de inhoud van het formulier staat er nog.

Is sinds RC1 niet meer het geval.

Flikkers.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Tja, kijk. Zeg over IE wat je wil, maar het is tenminste betrouwbaar. Firefox’ copy-paste die al eeuwen flaky is, die eeuwige miserie met extensions, die verdomde instabiliteit, nee, ik begin er een beetje van terug te komen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.