Bah

Kijk, we zijn weer in 1996:

Dogma

Ik kreeg dit op mijn bord toen ik naar deze pagina wou gaan kijken.

Niet alleen is het compleet belachelijk om dergelijke nonsens te schrijven, maar kijk eens naar de html van die pagina… aargh!

Valid XHTML 1.0, jaja. Maar in-line styles en veux-tu en voilà, en tabellen waar ze niet nodig zijn, en semantische code mijn raap.

En wat raadt-ie aan? Firefox. Geen Opera, geen Safari, nee, Firefox. Maar niet zomaar Firefox, nee: Firefox met Google Toolbar.

Zeveraars. Als er één soort mensen is die onvoorwaardelijke uitgeroeid zouden moeten wordne, is het dat soort dogmatische tiepen. Van die gasten die alleen maar in absoluten kunnen denken: ze zouden voor altijd hun internetvergunning afgepakt moeten worden.

firefoxfanatiek

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Nu we toch over spam bezig zijn.. Dit is nog iets “vertrouwds”. Ik bedoel ik vind het minder erg om over firefox spam te krijgen of over de sony psp… maar ben ik het aleen die zich gewoon een driedubbele hartaderbreuk ergert aan dat soort van nonsense dat je in je mailbox krijgt maar totaal geen knoop aan kunst vasthaken?

    het laatste nieuwtje is het forwarden van mails die een andere mail beäntwoorden en waar een ……. (vul hier het adjectief in) site geprezen wordt.. en ik moet dat allemaal in mijn mailbox krijgen omdat ??????? (neemt valium) PS: Ik schrijf graag scheldtirades en rommel neer in formulieren van phishing mails 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.