ikbenjan.be, kuch.be, the plot thickens

Ik heb te vlug gesproken: het is eigenlijk wel grappig om zien, die copywriters achter ikbenjan.be.

Ik vraag me af hoeveel van de boodschappen op het guestbook van hun eigen hand is en hoeveel van derden.

Ene Loes, manifest ook een vals personage, is van plan een website te beginnen op kuch.be. Duidelijk gemaakt door dezelfde mensen, en als ik zou verplicht worden er met mijn hoed naar te slaan, dan zou ik denken dat het conglomeraat Talk2Us.be/euregio.net/… erachter zit.

Overal staat er Duits trouwens. Het begint met de naam van dat beer-geval:

Eisbaer

Dan heb je de “nog niet klaar-boodschap” op de andere taalversies:

Jean

Heb je de t-shirtwinkel op die “binnenkort nieuwe” kuch.be:

Kuch

…en voor wie het nog niet helemaal duidelijk was:

Kuch2

Allemaal behoorlijk weinig professioneel vind ik dat.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. O ja, geen probleem mee dat het aanslaat, daar niet van. Het moet zijn dat dergelijke dingen aanslaan, anders zouden ze geen Dash-reclames en Bonux “ik heb ze nog allemaal op een rij hoor” ondingen maken.

    Maar voor mij persoonlijk: nee bedankt.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.