Joechei!

Minstens twee belangwekkende gebeurtenissen vandaag:

Sleutels: ik heb mijn sleutelbos opgekuist. Er is ergens een gezegde over de correlatie tussen het aantal sleutels dat iemand heeft en zijn geluk. Of mentale hygiëne. Of zoiets.

Ik hàd sleutels voor onze voordeur, mijn fietsslot, een oude sleutel van mijn ouders hun voordeur, sleutels van de poort, de deur beneden, de deur boven, de deur achteraan en de andere deur achteraan op mijn werk, en dan nog drie sleutels waarvan ik niet weet wat ze zijn.

Nu heb ik nog de sleutel van de voordeur. That’s it. Misschien ben ik in geen jaren zo gelukkig geweest. Of mentaal hygiënisch. Of zo.

West Wing! Seizoen vier is toegekomen! Drie. En. Twintig. Afleveringen. Yay!!

3 reacties op “Joechei!”

 1. In de film “Sex, lies and videotapes”(1989) komt James Spader (in zijn beste rol ooit) binnengewandeld bij een vroegere vriend-advocaat (John Cusack). James reist al 9 jaar in het land rond en slaapt in zijn auto waarvan hij een sleutel heeft. Het idee om in de buurt een appartementje te huren spreekt hem wel aan, maar in dat geval, zou hij wel zijn auto verkopen. Want één sleutel vindt hij maar dan genoeg in dit leven. Hij had er ooit een hele bos en vond dat niet bijdragen tot zijn dagelijks geluk.
  Dat James Spader uiteindelijk aan het langste eind trekt blijkt wanneer de mooie Anne (Andie Mc Dowell) haar leugenachtige advocaat voor hem verlaat. De man met de one-key-theorie wint haar hart. Overigens prachtige film, een en al emotie en vandaag nog geen tikkeltje verouderd.

 2. Hoi Michel,

  kan men eigenlijk iets dat men gepost heeft weer van jouw site verwijderen?

  Laat jij het mij weten?

  Groetjes,
  Angelika

Reacties zijn gesloten.

Joechei!

Tralalala joepie! Fase één van werelddominatie!!!! is klaar om uitgerold te worden:

Geachte Heer Vuijlsteke,

Bij deze zou ik u graag uitnodigen op een gesprek en dit op dinsdag 12/10 om 15 uur op volgend adres : Europacollege, Dijver 11 te 8000 Brugge.

Met vriendelijke groeten,

Het grappige is dat ik waarschijnlijk stapels en stapels meer jobinterviews heb meegemaakt dan de overgrote meerderheid van mensen, maar dan wel aan de andere kant van de tafel 🙂

Dus om te gaan zeggen dat ik nerveus zal zijn: nope.

Allez ju, nog een kleine twee weken.