Cocoon 03

Tralala. Daar gaan we. De voorbeeldches eens gaan bekijken.  ./cocoon.sh servlet en dan mijn browser naar http://192.168.111.5:8888 punten… bubkes. Locaal misschien? lynx http://localhost:8888—nope. Draait apache? Yep. Eens herstarten? Geen effect.

Tijd om eens de configuratiefiles te bekijken misschien.

…ahem. Slap my brain and call me stoopid—het zou helpen als ik ook de entertoets zou indrukken nadat ik ./cocoon.sh servlet intyp. Zucht. Allez dan. Locaal lukt het alvast, maar remote nog altijd niet. Van tien negen zit er ergens een beperking op voorbeelden niet-remote draaien. Maar waar?

Eens zoeken naar ergens een allow from localhost in ergens een configuratiefile vermoed ik? Normaal gezien zou ik verwachten, van JRun op Windows in de tijd, dat dat in web.xml in WEB-INF zou staan of iets dergelijks, maar op ‘t eerste gezicht zie ik daar niets zo eenvoudigs staan. Verder zoeken dan maar.

Het zal wel in jetty zitten zeker?

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Hm. “Apache herstarten”… en toch naar poort 8888 surfen: als je gewoon Jetty draait heb je geen Apache van doen – tenzij je er per sé Apache wil voorhangen en dan doe je dat best met mod_proxy. Als je alleen via localhost naar Cocoon/Jetty kan surfen, maar niet van ergens verder weg, heeft dat vermoedelijk eerder iets te maken met netwerk config (firewall denk ik dan, of de proxy die je er toch eventueel mbv Apache voor geplaatst hebt) dan met de default Jetty instellingen. Laat maar weten als je er niet aan uit raakt!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.