Gekeurd!

Mijn dag is goed!! Ik ben gekeurd door de webkeuring. Vul mijn persoonlijke code (C91uqETWSLZVieE) in om meer te weten te komen, maar ik onthoud jullie alvast niet de conclusie:

Lay-out: 9
Menu/navigatie: 7
Metatags: 9.6
Originaliteit v/d site: 7
Laadtijd: 8
Dode links/images: 9
Publiciteit: 9
Eerste indruk: 9
Commentaar:
Dit is een prachtige weblog , kleurcombinatie zijn goed gekozen , alles is ok . deze site mag zeker gezien worden.

Spijtig in de menu :
Het wordt telkens een nieuwe pagina in dezelfde frame , waarmee we de eerste menu verliesen.

Voor de rest , gewoon doe zo voort , en een dikke proficiaat , met de zeker verdiende punten.

Ach, ach, ach. Had ik tijd, ik zou een heel erg schimpend stukje kunnen schrijven.

Maar ik heb geen tijd, en het zou slecht zijn voor mijn karma. Dus doe ik het maar niet. Proficiaat , met de prachtig flash , intro en navigaat , en doen zo zeker verdiende voort.

Als het ware.

8 reacties op “Gekeurd!”

 1. Ze zijn nog wel op zoek naar een spellingscontroleur. En of dat terecht is! Ik weet wel, een foutje hier en daar geeft het allemaal iets menselijks, maar zo toch niet.
  Gelukkig voor hen was je een beetje moe van het intranet inter maken…

 2. uw website is waarlijk zeer goed gemaakt. de manier waarop de knoppen interageren met de layout is excellent. het letterfont is bij deze dan ook de goede keuze geweest, daar gebaseerd op consistente look en feel.

  in dat verband verklaren wij ons akkoord met uw vermelding in de morgen als beste weblog.

  u bent altijd welkom in ons kantoor voor een intake-gesprek, wij zoeken nl. nog iemand om onze eigen website http://www.webkeuring.be te verbeteren. er staan namelijk nogal wat spelling-fouten op onze site. dat verklaart ook de studide uitspraken die wij doen, aangezien de mens die dat maakt eigenlijk niet goed kan schrijven. maar goed we werken er aan.

  tot genoegen,

  de webkeuring

 3. De organisatie van die webkeuring zit verdorie goed in mekaar: je begint als eenvoudige keurder of keurdster (sic), na enkele jaren van goed gedrag en zeden word je hoofdkeurder. En met de juiste relaties kan je zelfs Beheerder/keurder worden! Ze zitten ondertussen aan keurder nr 138. Groot personeelsverloop, of zou het zijn zoals sommige bedrijven hun firmawagens nummeren: beginnen aan 100, kwestie van niet te kleinschalig over te komen?

Reacties zijn gesloten.