Kan tellen

Lilith is een hithoer! (*)

Het moet wel waar zijn want ik heb het op the internets gelezen, en wel in het commentaar bij ZonderZever, die bij deze naar mijn aggregator verhuist: fijn, zo’n ongezouten commentaren op een weblog (boshoer! scheefzeiker! pekelteve! pilaarbijter!).

Toont ook hoeveel ik weet van al die weblogtoestanden, want ik wist geeneens wie Lilith was. Zonet gaan kijken: een lifelogster, volgens de typologie van Polski. Rechtermuisknop &gt Subscribe in Newsgator.

(*) Uiteraard is Lilith geen linkhoer! Zonder dat ik er verder iets over weet: ‘t is niet omdat er ooit eens vermelding gemaakt wordt van bezoekersaantallen dat de vermelder daar heel zijn leven mee bezig is. Toen ik nog bij Radio Userland zat, ging ik alle dagen kijken naar het aantal bezoekers per dag, en zei ik er ooit wel eens iets van (ten tijde van een epsode rond Veronique De Cock (Kock?), maar ondertussen is het al maanden geleden dat ik nog gaan kijken ben.

Ik zou liegen: wàs het al maanden geleden. In the interest of full disclosure: volgens TypePad heb ik 1379 unieke bezoekers per dag (geen idee of rss daar ook tussen zit of niet). Datatransfert: 24 Gb per maand. Nog een geluk dat mijn beelden niet allemaal op TypePad staan.