Werken

Sandra en de kinderen zijn, zoals ik al vermeld had, een paar dagen het huis uit, en dus zit ik alleen thuis.

Mocht ik de komende dagen meer dan gewoonlijk wartaal uitslaan: ’t is omdat ik in de verfdampen zit. De kinderkamers worden namelijk geschilderd. De kamer waar Louis en Zelie in slapen wordt een meisjeskamer, en de kamer waar Jan slaapt (maar waar van zodra het kan, Louis ook komt), zal in meer jongensachtige kleuren zijn.

Het is ondertussen al màànden geleden dat er over die kleuren gesproken werd, en Louis was in de volle overtuiging dat “nonkel David” het schilderwerk zou doen, maar één ding waren ze niet vegeten: Zelie’s kamer wordt roze en paars, en die van Louis heeft blauw, en daar moeten gele sterretjes op komen.

Heh. Ik zal vanavond wat foto’s pakken, dat ze kunnen meevolgen.

update: of misschien net niet! Als ze dan donderdag of zo terugkomen, is het meteen een verrassing!

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ah gij onnozelaar! 🙂

    Daar krijg ik nu eens de zjeskes van zie, van dat expres-metafysisch-geheimzinnig geblog om de argeloze lezer op ’t verkeerde been te zetten. En ik al tegen mijn dame gezegd: “zeg, moet je hier eens zien, je weet wel die gast die ook miserie had met zijne rug, die ook drie gasten heeft, waarmee ik bij de siciliaan gaan eten ben een tijdje geleden met zijn madame & zijne jongsten, awel, nu zijn die blijkbaar uit elkaar – is me dat nu zonde zeg – alsof het niet echt was die middag!”

    Onnozelaar! Dat Sandra maar vlug uw fototas verstopt voor een week of twee! Boeoeoe!!!!

  2. Er is trouwens vrijdagavond een “Gent-by-night” fotoshoot gepland bij ons in de fotoclub. Geen goesting om mee te gaan? We hebben aan de voeten van Jacob afgesproken, vlakbij uw deur.

    En om één of andere gekke reden krijg ik een ‘Invalid URL ‘http://blogs.cocoondev.org/stevenn/‘ fout als ik het URL veld in uw commentarenformulierke (juist) invul.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.