Zalig & gelukkig

…nieuwjaar, alleman.

Ik ben zo content als een katje met alle cadeaus die ik gekregen heb. To wit: een hoed, een sjaal, een paar warme lederen handschoenen, kousen, een monopod van Manfrotto, honderden magneten, een jaren-70-hemd, een fles uitstekende Schotse single malt, een boek van Monty Python, zes dozen van het laxeermiddel waaraan ik verslaafd geraakt ben, een novelty zingende italiaanse pizza-kok, een set kaders om foto’s in op te hangen, en een scheermachine.

Ik zou eigenlijk moeten gaan slapen, maar ik wil eerst een buckminsterfullereenballetje maken met mijn magneten.

update: grmbl. Lukt niet. Ik weet wel hoe het moet (moeilijk is dat niet, gewoon een voetbal namaken, met vijfhoeken en zeshoeken), maar de bol wordt te groot en te slap zodat hij in elkaar stort.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Een scheermachine! Ha,voor wat gaat ge dat gebruiken? Gaan we eindelijk Michel zonder baard zien? [/einde schaamteloze vraag over iets wat eigenlijk mijn zaken niet zijn]

    Kidding aside, gelukkig nieuwjaar aan u en aan iedereen daar!

  2. Michel,

    Beste wensen voor 2005. Dat 2005 bloggewijs even goed mag worden als vorig jaar en dat gezondheidsgewijs een grote stap voorwaarts wordt gezet …

    Een fervent lezer van uw hersenspinsels.
    3 januari 2005

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.