CMS

Houd u vast aan de takken van de bomen: ik ben voor het werk op zoek naar een aantal verschillende zaken, en ik zal niet nalaten mijn bevindingen aan de wereld kond te maken.

Vanavond hoorde ik van Bruno (mondeling, dat gebeurt inderdaad ook nog wel eens) dat er een artikel over CMSsen stond bij Luc, maar verre van mij om een polemiek te beginnen, dus laat me volstaan met een parafrase van Mr. Ed: no sir, I wasn’t impressed.

Ik ben in software, en zeker in websoftware niet alleen bijzonder kritisch, maar ook heel erg veeleisend. Dat is één zaak. Een andere zaak is dat er een budget is, en dat we de tijd hebben om een keuze te maken. Jammer genoeg voor verkopers die zouden langskomen en me dingen proberen wijsmaken: been there, done that. Het zal denk ik bijzonder moeilijk zijn om de wol over mijn oren te trekken.

En naast een CMS hebben wij ook nog een aantal andere zaken nodig, zoals daar zijn een allesomvattende contactdatabase, en bijvoorbeeld een beeldcatalogusprogramma.

Afijn. Later meer dus. Interesting times.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.