Oude zakken, nieuwe wijn

Vrienden en vijanden in weblogland: haal boven pen en papier dan wel stylus en pda dan wel toetsenbord en kalender!

Schrijf op: donderdag 10 maart, 20 uur ‘s navonds, of als dat beter zou passen voor de meerderheid van de mensen, donderdag 17 maart, ook om acht uur, blogger meet-up in den Amadeus, Plotersgracht 8 in het Patershol!

Ribben à volonté! Chocolademousse en wijn zullen rijkelijk vloeien! Plooien zullen gladgestreken worden! Wilde plannen gesmeed!

Een organisatie van ondergetekende, Bruno en Steven, maar we zijn niet sectair: ook niet-weblogdinosaurussen zijn van harte welkom—een gedroomde okkasie om te zien dat

Stuur een mailtje of laat een commentaar na als je komt, dat we ongeveer weten hoeveel tafels we moeten bijreserveren om al die gentse webloggers (uit Gent, over Gent, rond Gent, …) te kunnen neerpoten.

Doe mee met de conversatie

21 reacties

  1. @ domniniek.
    en ge moet uw paspoort tonen aan de deur. en ge moet al minimum een jaar gedomiciliëerd zijn in gent, anders geen ribben. en een bewijs van goed gedrag en zeden meebrengen en en en en…

    (al het bovenstaande was een idiote grap. nevermind. ik ga een tukje doen. Om op je vraag te antwoorden: ik weet het niet)

  2. Pingback: volume12
  3. Pingback: volume12
  4. Pingback: Blogologie
  5. Pingback: Blogologie
  6. Pingback: volume12

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.