Druk

Miljaar ‘t is de afgelopen tijd al druk geweest. Het was van naar Oudenaarde gaan eten en op het werk van programmeren en van budgetten en van sites maken en vanalles, en dan thuis komen en voor pampus in de zetel liggen.

Ik heb ook wat onverrichterzake een zoveelste nieuwe template gemaakt voor mijn weblog en vervolgens weer afgevoerd wegens niet goed genoeg.

Tja, ‘t is wat, perfectionist zijn: dan nog liever het uitzicht dat het ding nu heeft dan iets nieuws en niet meer dan middelmatig.

Vandaag zijn de Sandra en de kinderen trouwens naar het Boudewijnpark geweest, alwaar de zeeleeuwen geen zin hadden om een show op te voeren maar de dolfijnen wel. En we zijn allemaal samen met de trein naar huis gegaan uit Brugge—niet evident met drie koters op een volle trein, en trappen op en af.

En nu zit ik in de zetel wegens dat ik me overhoft heb aan de kindervoiture op de trappen in de Dampoort. Awoert!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Druk

‘t Was wel druk deze week. Een leverancier heeft me hoog en droog laten hangen met een programmeerproject. Which is not nice.

Maar bon. Aan de positieve kant: het is weekend, en na het weekend is het studiereis naar content managerland!

En ook wel fijn: gisteren conferentie met Louis Michel, die Zinnige Dingen zei over ontwikkelingssamenwerking. En die verfrissend interessant was.

Louis Michel

Helaas was het redelijk donker en waren de batterijen van de flash op. Tja.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.