Expo

Hiep hoi! Ik ben een exposerende artiest!

😀

’t Is hier op het werk straks om 18u de opening van de College of Europe community art show (van 18 maart tot en met 1 april 2005, iedereen welkom in de foyer van het Europacollege, Dijver 11, Brugge).

Ik heb drie spinnen ingediend, en wel deze (klik voor printensklare catalogus):

Spinnen

Jazeker, dezelfde spinnen die op de gang op het werk voor enige controverse gezorgd hebben. En die deze namiddag, bij het ophangen, blijkbaar ook al een bijna-harstilstand veroorzaakt hebben.

Huhu.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ge moet toch ne zotte mens zijn om om half drie ’s nachts spinnen in uw bad te zitten/liggen/staan/hangen (schrappen wat niet past) trekken, hoor…

    Enneh, wanneer viel 29.0.2004 juist? Op een vrijdag?

  2. De mooiste vind ik de middenste. Die zou ik wel in mijne wc willen hangen hebben! In ’t echt en of foto. Daarbij, ik ga U nu eens wat vertellen : als ik een spin(nekke) bij me binnen thuis betrap dan neem ik die altijd op mijn hand en steek ze vriendelijk buiten. Die beestjes doen geen kwaad (integendeel!) en zijn zo content dat ze weer in de frisse lucht zitten. Snap niet waarom de mensen zo tegen spinnen zijn, trouwens.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.