Buro

Helaas, ik kom (voorlopig?) niet in aanmerking voor de titel van rommeligste bureau [via, onder meer, en nu even ernstig]:

mijn bureau

Nog minder dan gisteren zelfs, want er is sinds vandaag een whiteboard bijgekomen, en twee kasten minder (één die ik naar de andere kan verduwd heb, en één die gerecycleerd is elders), en heb ik mijn kaders opgehangen.

…waarvoor de spreekwoordelijke katte al direkt in de even spreekwoordelijke horloge zat trouwens: er waren een paar collega’s die niet meteen in paroxysmen van extase verkeerden aan de gedachte om telkens ze voorbij mijn deur moesten lopen, te moeten kijken op spinnen. Van een meter groot dan nog wel!

Arhem. De kraamwebspin, spin rechts op een blauwe achtergrond (deze dus) was, als mijn deur helemaal openstond, zichtbaar voor iedereen die zich naar het toilet begaf. En dus heb ik mijn statief achter de deur gezet om ervoor te zorgen dat ze niet méér open kan dan tot nét voor de spin zichtbaar werd.

Helaas: als men van de andere kant in de gang kwam, dan was de huisspin links boven mijn bureau (deze) ook nog net zichtbaar, als je wist dat ze er hing. Dus heb ik die nu in de plaats van die blauwe gehangen, en de blauwe op de grond achter de deur gezet. Zucht.

En hou op met grinniken, daar achter uw computerschermen 🙂

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ik had die mug ook net gespot… Fijne merchandise van thinkgeek.com? Zelf ben ik de gelukkige eigenaar van een aantal van hun T-shirts, onder andere die met de slogan “No, I won’t fix your computer”. Perfect voor familiefeestjes 🙂

  2. @Maarten: Die van “There are 10 types of people in the world, those who understand binary and those who don’t” is nog beter. Hoeveel mensen ik daar al rare gezichten om heb zien trekken…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.