Gnolls here I come

Zo. En dan is het nu tijd om dringend wat Shadowhide pendants te pryen uit de cold, dead hands van vieze gnolls.

Ik ga World of Warcfraft doen, en ik kom er niet uit voor ik geleveld heb. Ha!

[eigenlijk: ik had eerst geschreven ik ga World of Warcaft-waards, naar analogie met forward en toward en backward, maar in ‘t vlaams is het voorwaarts en achterwaarts, en dan geraakte ik helemaal in de war, en dan heb ik het maar helemaal veranderd. ah the woes van in een bastaardmengeltaal te denken!]

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Zonder te kijken: Redridge mountains, die quest, juist? Als ik me niet vergis dan zijn die gnollen nogal redelijk hard. Perfecte gelegenheid om vriendjes te maken met andere mensen!

    En ik gebruik voor de lol wel eens de uitroep: “Uitwaarts!” of “Opwaarts!” als ik naar buiten of naar beneden ga.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.