Ik heb al sinds jaar en dag een lijst van te lezen boeken. Probleem is dat ik daar maar dingen aan toevoeg en toevoeg, maar dat ik er nooit helemaal door zal raken. En dat is wel wat demotiverend.

En dus maak ik maar een voorlopige nieuwe lijst. Neen, heel logisch is dat niet, ik weet het.

Ik ga beginnen met The Invisible Life of Addie LaRue van V. E. Schwab, omdat ik denk dat dat wel eens romantisch zou kunnen zijn. En dan doe ik deel 1 en 2 van de Nonth House-trilogie van Tamsyn Muir (ja, ik weet wat ik zei over nognietafgewerkte reeksen) omdat ik vermoed dat het spannend en avontuur zal zijn. En dan The Space Between Worlds omdat het ook over alternatieve werelden gaat. En dan Mordew omdat mij Gormenghast-achtige dingen beloofd zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.