Dilemma. Ik was op zoek naar een nieuw boek om te lezen — voorlopig even geen Harry Dresdens meer — en ik dacht, ik kijk maar eens naar mijn oude “te lezen”-lijst. Ergens bovenaan de lijst (die trouwens niet echt in de één of andere volgorde staat) zag ik staan Mark Lawrence, The Red Queen’s War: Prince of Fools, The Liar’s Key, The Wheels of Osheim.

Ik was niet ontevreden van Mark Lawrence’s Book of the Ancestor-trilogie, dus begon ik er dan maar aan. ‘t Is te zeggen. Ik sloeg het eerste boek open en ik zag deze kaart staan

en ik dacht hola beer! Dit komt mij zéér verdacht bekend voor. Ik heb dit zéker al gelezen.

En dus dilemma. Herlees ik het? Of niet? Ik dénk van wel. Ik hoop dat ik er geen spijt van ga hebben.

2 reacties op “Al gelezen”

  1. Pingback: Prince of Fools

Reacties zijn gesloten.