Communicatie

Dedju. Sandra stuurt mij een mail terwijl ik verjaardagscadeaus gaan kopen was in ‘t stad. Ik kom thuis, bel haar op op de GSM in de veronderstelling dat het al te laat is om nog per mail te antwoorden, en ik laat daar een boodschap achter.

Ondertussen voer ik een deel van de opdracht in de mail uit—gecondenseerde melk gaan halen! voor bananencrème!—met de GSM op zak, natuurlijk.

Kom ik thuis, en blijkt dat Sandra haar GSM plat was, en dat ze mij gemaild heeft terwijl ik in de winkel zat. Slim. Enfin, ik weer naar de winkel dus, en daar haal ik mijn GSM boven, wat blijkt: 1 missed call. Sandra. Batterijen waren toch niet plat.

Résultat des courses: ik ben met de fiets om Zelie gegaan. In de plensende regen. Slechts gehuld in een jeasnbroek en een t-shirt. ‘t Was proper: heeltegans doorweekt! En nu: heeltegans verkleumd! En morgen misschien: ziek!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Wacht. Ben je nu terug naar die winkel gereden om daar naar je GSM te kijken ? Maar ze had toch gemaild ? Of lees je je mail op je GSM ? (Maar dan had je geen gemist gesprek gehad…)
    En ging je nu geen room gebruiken voor die bananencrème ?
    Enfin, laten we maar hopen dat je niet ziek wordt. (Alhoewel, dat levert meestal wel enkele leuke stukjes op.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.