Foto’s

Vanmiddag, terugkomend (-strompelend, zou ik moeten zeggen) van medische onderzoeken, heb ik alle verschillende bloemen die ik tegengekomen ben tussen Maria Middelares en mijn ouders’ huis gefotografieerd.

Niet a priori meteen ontevreden, al was het met de point & shoot, maar vooral: miljaaaarrrrr wat een ongelooflijke plaats om foto’s te trekken, de berm van de pausbaan. Allemaal bloemen groot en klein—

En beesten! Vanalles! Lieveheersbeestjes, natuurlijk:

…en kevers allerhande:

…en kattenstaarten:

[eum, scratch dat laatste ]

Nee serieus: het zit daar vól beesten. En niet alleen klein grut: het loopt vol met konijnen, en vreemde vogels, en muizen, en ratten, en op één bepaalde plaats stond ik plots midden in een wolk azuurjuffers:

Ik moet er echt dringend eens naartoe gaan met mijn ringflits.

[en ik hoop dat iedereen apprecieert dat er deze keer niets vies van foto’s staan op mijn weblog!]

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Gisteren hier thuis ook zo’n azuurjuffertje in de tuin.Dacht dat het opzoek was, aangezien ik de vijver deze week heb leeggezogen. Mooi beestje. Het zijn trouwens prachtige foto’s.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.