New & improved

Het werd een beetje moeilijk werken, op het werk, met de computer waarop ik aan het werken was. Processor een beetje te traag, geheugen een beetje te weinig (alhoewel), beeldschermkaart beetje te zwak, enfin, het kon beter.

Sinds vanmiddag is het dan ook een eind beter.

Het is een Dual Xeon 3.6 GHz geworden, met 2 GB geheugen, twee 7200 rpm harddisks van 250 GB in RAID, een snelle cd– en dvd-schrijver/lezer, USB-gaten overal, firewire, een nVidia Quadro FX 4400 met twee DVI-uitgangen, etc. etc. —maar! vooral:

toetsen

een proper nieuw klavier, met een volumeknop! En met insert/home/pageup-del/end/pagedown weer in een 3×2–configuratie in plaats van de 2×3 sie ik nu op mijn klavier staan had.

Een groot gemak, meneer. Ik zal nu aan ei zo na de lichtsnelheid budgetten en rapporten kunnen schrijven

[maar serieus: het zal een groot gemak zijn dat ik zonder enig probleem tegelijkertijd Project en Photoshop en Visual Studio zal kunnen draaien]

8 reacties op “New & improved”

  1. Zeer schoon allemaal!
    Maarreuhm, denk ik dat nu maar of is hier de laatste maanden echt geregeld over verse hardware geblogt? Ik meen me iets te herinneren van een laptop en een tablet met portable dvd en….
    Of droom ik gewoon maar wat?

    Anders kom ik ook wel op het ColEurop werken!
    (btw, mocht ge’n plaatsje hebben…)

  2. Gisteren geen hoop gele mannekens met SFX op hun T-Shirt zien passeren aan het Europacollege?
    Wat deden die auto’ s van VRT en Forucsnieuws daar trouwens?

    Sjiek spul trouwens … Kwijl….

  3. @schuppe: geen idee voor die VRT en Focus-dingen. Voor zover ik weet hadden we gisteren geen staatshoofd op bezoek of zo šŸ™‚

    En voor die rare javascript-dingen: tja, ik moet dringend werk maken van een andere template. Nu nog tijd vinden. En goesting. En, bovenal: inspiratie.

Reacties zijn gesloten.