Het weer

‘t Is verdorie te hopen dat het weer een beetje beter wordt dan het nu is, en dat het springkasteel één dezer toekomt.

En dat de kinderen het uithouden tot vannamiddag: we zijn allemaal samen al wakker en beneden van zeven uur vanmorgen.

Wat zeg ik, de kinderen het uithouden? Ik zal al content zijn als ik wakker blijf.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Kom kom, het is hier niet anders. Dat komt er van als ze het hele schooljaar op moeten omdat papa & mama per sé moeten gaan werken. 🙂

    Wat betreft het natte springkasteel: meteo.be leert ons dat het vandaag “eerst zwaar bewolkt met lichte regen of motregen, later bewolkt maar droog” zal zijn. En hoera, hier is het juist gestopt met regenen!

  2. Hier is het ook droog. Alleen vannacht moet er iets gebeurd zijn want mijn parket heeft lelijke vlekken en de gordijnen hebben alles opgezogen met nog meer vieze vlekken als gevolg. Toemme.

  3. Dude, kerel, makker, sorry dak ni had laten weten of ik wel/niet kwam, tis maar, mijn pa werd vandaag 50 maar toen ik uw uitnodiging kreeg was ik ni zeker wanneer dit feestje hier ging zijn, en daarna ben ik het wa uit het oog verloren. In ieder geval,een gelukkige verjaardag aan Zelie, en nog veel plezier. Het weer steekt wa tegen maar dat mag de pret niet drukken!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.