Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Raar,

  Voor mij hebben ze verademing geboden voor al die slechte providertjes die je dan een hosting verkopen maar waar je dan de balle support van krijgt en ze je nog zelfs wat gaan backstabben omdat je weg wil na teschnisch probleem.

  Ik zit al 2 jaar bij prior met een colocated server en ik moet zeggen dat ik geen prob heb… Heb ook niet veel support nodig gehad, dat wel.

 2. Pingback: volume12
 3. Alles ligt moenteel al 5 uur plat. Dus inclusief mailservers, enz… gewoon alles. Ik ben er 5 uur geleden op gekomen, wie weet is het al langer.

  “Ze doen hun best” zeggen ze “om het probleem op te lossen.”

  Vorige week zonden ze een mailing rond naar hun klanten (incl mij dus) om te zeggen dat ze een server zullen vervangen omdat deze niet goed functioneert, wel we zijn een week later en heel de boel functioneert niet meer. Van vooruitgang gesproken…

  Moest juist lukken dat ik naar een klant mijn portfolio (incl links naar websites gehost op priorweb) gestuurd heb, maar ik denk dat die klant nu wel een negatief beeld zal hebben over de werking.
  Voor priorweb niet direct een zorg, voor mij dus wel!

 4. Ook ik host verschillende sites bij Priorweb. En ja het is heel erg vervelend. Ikzelf werd niet vooraf verwittigd.

  Aan de andere kant kampen zelfs grote providers (op ons werk gebruiken ze HP) met soms frequentie down tijden bij de omschakeling.

  Ik reken meestal af achteraf. Als ze dan goed communiceren waarom, en een verder actieplan duidelijk maken, blijf ik vertrouwen hebben.

  Om te monitoren als mijn site down is of niet, gebruik ik een soort ‘sniffer’ die om de 10 minuten controleert. Daar het eenb vrije versie is zal ik pas op het einde van de maand weten hoe lang het exact was.

  Gewoon duimen dat alles snel terug ok wordt… Zeg me gerust een site waar het ‘nooit’ plat ligt. Want in IT is 99,95% al hoog en weet dat dit een kleine 5 uur down is per jaar. En daarvoor moet je al veel centjes neertellen!!!

 5. Het was niet alleen PriorWeb maar een groot aantal providers die dit probleem had.

  Er was blijkbaar een stroomprobleem in het datacenter zelf iets waar PriorWeb dus niets aan kon verhelpen en waar bv combell ook last van had.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.