Start

Toon mij uw startmenu en ik zal u zeggen wie u bent!

Start

In mijn geval: iemand die met Visual Studio .NET 2003 ontwikkelt op een roedel Virtual PC’s, AvantBrowser gebruikt als primaire browser maar zeer regelmatig Firefox gebruikt om dingen na te kijken, Frontpage moet gebruiken om een aantal sites te onderhouden, regelmatig met Remote Desktop naar andere server gaat, en die Photoshop CS2 gebruikt om beelden te editeren.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

 1. Och komaan, zo’n automatische anti-reactie… Frontpage is, als je ‘t goed gebruikt, hoegenaamd geen slecht pakket.

  Net zoals veel zeer eenvoudig te gebruiken software (Powerpoint, iemand?) kun je er de afgrijselijkste dingen mee maken, maar je kunt er ook zeer mooie produkten mee afleveren.

  Ik heb jaren gewerkt aan een zo eenvoudig mogelijk Windows-gebaseerd CMS, en hoe meer je naar Frontpage kijkt, hoe meer je ziet wat voor een uitstekend programma het eigenlijk is.

 2. Sorry is een automatisme van me, heb het programma in geen 5 jaar meer open gedaan en toen was het echt wel een draak van een programma. Vind de macromedia en adobe varianten trouwens ook maar niks. Ben nl niet wysiwyg aangelegd.

 3. Niet dat iemand er mee gediend zal zijn maar toch even mijn startmenu illustreren.

  Internet explorer
  Outlook Express

  mIRC
  CuteFTP
  Steam
  WinRAR
  Notepad
  Windows media player 10

  In mijn verdediging wil ik zeggen dat ik dit weekend op een lanparty gezeten heb alwaar ik verplicht ben geweest om Counter-Strike te spelen, tegen mijn goesting en onder dwang. Normaal zou World of Warcraft in de plek van Steam staan dus.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.