Pioneer Winamp Skin

Maar mensen toch, kom het tegen. De eerste en enige Winamp-skin die ik ooit in mijn hele leven gemaakt heb, ergens in 1998 of zo, staat nog altijd on-line:

Pioneer

Bijna 30.000 downloads, the mind, it boggles.

Ik deel overigens niet de muzikale smaak van de man die de screenshot gemaakt heeft

Geschreven al luisterend naar: Noordkaap – Massis – Rode Leds

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Ik was helemaal zot van FastTracker II toen ik een jaar of 16, 17 was. Avonden en nachten heb ik ermee doorgebracht. Ge kon daar echt toffe dingen mee doen. Vooral liedjes remixen was leuk. Ik verspreidde mijn muziek dan via BBS’en en een hoop nummers is ook op shareware CD-ROM’s terechtgekomen die je kon kopen in de winkel. Trots dat ik was.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.