The days are just packed!

Ik weet niet wat eerst gedaan, àl die dingen te doen!

  • Naar aanleiding van Bruno een tijd geleden Bone aan het herlezen. Begonnen met mijn individuele comics, maar dan maar voor het gemak van de one volume edition gegaan—leve de gratis leveringen en korte levertermijnen van Proxis.
     
  • Gaiman’s nieuwe, Anansi Boys, zit in mijn rugzak om héél erg zuinig en langzaam uit te lezen. Gaiman’s boeken zijn er van het soort waar ik eigenlijk nog het liefst zo lang mogelijk mee wacht om eraan te beginnen—want dan duurt het langer voor ze uit zijn. En dat ik het boek zowat hoofdstuk voor hoofdstuk heb lezen geboren worden op Gaimans weblog verhoogt mijn anticipatie alleen maar.
     
  • Lumines blijft een tijdzuiger op de trein: tegenwoordig zit ik in de puzzle mode peetjes te maken.
     
  • Ik heb nu zo’n DJ-dinges en ik moet dus bijgevolg mijn mad deejay skillz dag in dag uit oefenen.
     
  • Na de aankoop van een nieuwe kwartgigaterabyte opslag heb ik weer wat bewegingsruimte op de computer, dat zou wel eens de gedroomde okkasie zijn om mijn foto’s verder te klasseren.
     
  • Idemditto met mijn geripte muziek, waarvan de laatste 20 GB—een dikke vijfduizend tracks—nooit getagged en geklasseerd is geraakt.
     
  • En had ik al gezegd dat er enorm veel werk voor het werk ook is?

Life, it don’t get much better

18 reacties op “The days are just packed!”

  1. Heel gevaarlijk om den Michel taalsgewijs aan te vallen, maar k’ga het toch doen 🙂

    “Life, it don’t get much better ”
    Dit zinnetje lijkt me niet echt correct ….

    Excuses als ik mis zou zijn 😉

  2. VirtualDJ is ook het programma da we in ons jeugdhuis gebruiken, maar dan vooral voor zijn “autoplay” functie, die gaat bijpitchen enzo, goe spul. Er zit ook heel wa speelgoed bij (de effectjes), maar da zijt ge rap beu 🙂

    Om echt te dj’en zijt ge beter af met Traktor, maar ‘t hangt er natuurlijk allemaal van af we ge ermee wilt doen.

  3. Zo zijn ze dan wel weer, die multimiljardairs!

    O, en @laurens: de eerste harddisk die ik gebruikte was er één van 10 megabyte! En mijn eerste pc hàd geeneens een harddisk! En had maar 256 K geheugen en één 5.25 inch floppy!

    En als ik klein was moesten we het ijs op onze teil water breken om ons gezicht te wassen, tot dièp in juli zelf! En we gingen naar school met sneeuw die tot over onze schouders kwam!

  4. Uhu, welja, dat van een pc zonder hard disk, dat heb ik ook nog gedaan. Een Schneider, met monochroom (zwart-groen) scherm. En Word Perfect, en QBasic!
    De sprong die daarop volgde was vrij groot: een 486 met 250MB harde schijf, en Windows 3.11, en daarna zelfs 95.

  5. @barre: bwoaaaf, Gopher was voor zover ik me herinner toch niet vroeger (of in ieder geval niet véél vroeger) dan http–ik herinner me de e-mail -to-http-gateway in de tijd, zowat de enige manier om op de BS2000-werkstations op het www te geraken. Toen we uiteindelijk SLIP en later PPP konden inbellen (WfW 3.11!, nog vóór Trumpet Winsock!) was gopher één van de dingen die ik geïnstalleerd had, naast ftp en www.

    [shows age]
    [hides under rock]

    😀

  6. Een Sinclair ZX spectrum ? Met cassettebandjes, maar wel een kleurenscherm (den tv). Mijn klasgenoten waren mighty impressed toen ik toonde hoe ik het Coca-cola-logo kon tonen, dat ik er zelf in gebitmapped had…
    (Of telt dat niet, qua om ter verst plassen ?)
    En op school : de eerste IBM-pc in de les informatica.
    Daarna werd het de Macintosh Plus, zonder harde schijf, maar al snel wel MS Word…

Reacties zijn gesloten.