Woe is me

Computertrubbels, updated.

Daarnet de harddisken in een andere dual xeon gestoken: ‘t was van hetzelfde deken een vest.

Uiteindelijk alles weer terug in de originele doos gestoken, één van de twee harddisken uitgetrokken en de RAID controller afgezet, en nu is hij aan een chkdsk bezig—zo ver was ik de afgelopen uren nog niet geraakt—dus er is weer wat hoop.

Ik denk dat ik er straks harddisk twee weer in draai, nà die chkdsk en in het geval het weer zou werken met één disk. Alhoewel chkdsk me zeer verontrustende dingen zegt. Dingen als dat er allerlei aardige dingen aan de hand zijn met ntuser.dat en zo.

Afijn. Onwards. Zal ik eens de nacht doorwerken?

Mja. Laat ik dat maar eens doen.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. In de bits en bytes die ik gegoogled heb, is er sprake van een foutcode 0x07E en o.a. foute RAID instellingen in de BIOS, conflicterende RAID drivers en ga zo maar door.

    Ik zou in die richting verder zoeken…

  2. Meh, ’t kan natuurlijk allemaal wel zijn, en het zal wellicht wel iets in die richting zijn, maar dan vraagt een mens zich af waarom het maanden aan een stuk goed werkt, en dan om onverklaarbare redenen plots op een dag besluit niet meer te werken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.