Oei

I-walked-with-zombieStraks is er nog iets mis met mij. Misschien is het met de adrenaline of zo van gisterennacht, maar ik heb sinds woensdagochtend zes uur dertig geslapen van… even nadenken… donderdag zes uur in de ochtend tot ongeveer donderdag zeven uur ‘s morgens, in stukjes en beetjes, en dan van donderdagavond tien uur tot vrijdagochtend zes uur dertig.

En sindsdien ben ik wakker.

Op 96 uur zo’n acht uur of zo geslapen. En nu al al bijna zo’n 45 uur aan een stuk wakker. En ik geraak maar niet in slaap.  Guuuuuuhh.

Misschien word ik wel een zombie.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik slaap gemiddeld drie uur per dag en kom daarmee ruim toe. Eens in de zes weken slaap ik langer en dan kan ik er weer tegenaan 🙂

    Niet mee inzitten, joh!
    Elke student doet wel eens de nacht door, al zal dat maar 1 maand per jaar voor studiedoeleinden zijn …

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.