‘t Kan mij niet schelen

Debat Gerard Mortier – Bart [sic] Anciaux op Ter Zake.

Gerard Mortier rules.

Gepararaseerd: “Ik weet waar ik over spreek, gij niet. Gij hebt geen visie en ik wel, en ik kan het bewijzen ook. En als ge niet wilt luisteren, awel, ik heb wel interessanter dingen met mijnen tijd te doen. En o ja, smijt dat lelijk operagebouw in Antwerpen af.”

Huhu.

3 reacties op “‘t Kan mij niet schelen”

  1. Iemand heeft me ooit na een jobinterview waar er twee kandidaten waren gezegd “jullie waren alletwee arrogant, maar het verschil was wel dat het bij de andere zonder reden was” 🙂

    Mortier heeft in mijn ogen genoeg bewezen dat hij van mij wel eens mag uitleggen aan die Anciaux hoe de vork in de steel zit.

  2. “het kan mij niet schelen’.. gedachte na zoveel promile alcohol.. Vriend.. nou ja, dacht dat het een vriend was.. scheld mij verrot.. valt in slaap.. hier, in mijn huis.. ik heb hem niet buiten gezet.. iets weerhield mij.. waarom?
    “het kan mij niet schelen”, het resoneert door mijn hoofd.. is het een zelfbescherming?

Reacties zijn gesloten.