Verhuis

Ik heb vandaag, in plaats van PHP te programmeren, een weblogd verhuisd.

Uiteindelijk is dat allemaal geen werk meer tegenwoordig—al kruipt er in de stomme kleine details nog meer tijd dan een mens denkt—maar dat doet me er nog maar eens aan denken dat ik eigenlijk wel eens zou kunnen mijn weblog hier van adres van server kunnen laten verhuizen.

Ik ga eens proberen om te zien wat het geeft. Naar een domein onder vuijlsteke.be of zo. Want bij Typepad, nog naast de eeuwigegodse traagheid, zal het ook niet blijven duren.

Het is daar namelijk zo’n typisch fuzzy situatie trouwens à la Telenet in het begin: “de limiet is x, maar we gaan er nooit naar kijken, echt waar beloofd”. En toen was er plots de telemeter. Een Pro-account bij Typepad, daar mag men eigenlijk maar maximum 10 GB traffiek hebben, maar ik zit daar al jaar en dag boven: deze maand wordt het denk ik 100 GB. 

Dus op het moment dat ze daar hun eigen telelemeter aanschakelen, moet ik er rap weg kunnen geraken.

En bij Dreamhost kom ik nog van ver nog van dicht aan de transferlimiet. En ik betaal er toch voor. Zodus.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.