Lang geleden

‘t Was al weer eens lang geleden dat ik nog eens iets nutteloos gedaan had.

Tijd om eens een website temaken in PHP. Dat is al geleden van, eum, ergens eind de jaren 90 dacht ik, toen er ergens “snel even een kalender” voor gemaakt moest worden en dat dat alleen in PHP kon. En dat het project toen een beetje uitgelopen was.

Ik heb een idee voor iets, maar ik weet niet of ik er wel ga geraken op een paar dagen. ‘t Is nogal ambitieus. En om het dan ook meteen met een taal te doen die ik al geen jaren meer gebruikt heb, en die ondertussen ook al zoveel veranderd is: masochisme.

Hm. phpinfo() zegt me dat ik 4.3.10 gebruik. Eens upgraden eerst. Niet omdat het nodig is, maar een mens heeft graag blinkend nieuw spul hé.

Zo: 5.0.4.

Geschreven al luisterend naar: Kate Bush – The Kick Inside – Kite

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.