Aaargh

Blinde vlekken! Hatelijk!

Ik ben (nog altijd!) aan het broeden op de events calendar voor de website van het werk: het is al allemaal klaar, zoals ik vroeger wel eens zei op mijn vorig werk, het moet alleen nog geïmplementeerd worden. In dit geval: ik heb alles al draaiende op de beta-site, ik moet het alleen nog grondig testen, polijsten, en op de echte site smijten.

…maar dan gebeurt dit: “kan ik een lijst krijgen van alle conferenties die we georganiseerd hebben sinds September?”

Gnii!

“Neen,” is het korte antwoord. Het lange antwoord: alles wat aangekondigd is op de nieuwspagina en de tag “conference” of “seminar” meekreeg zou in aanmerking kunnen komen, want die twee omhelzen ook dingen als een conferentie over de combinatie werk/privéleven, die eigenlijk alleen voor studenten en staff was, of conferenties waar we enkel naartoe gegaan zijn of die hier plaatsgevonden hebben.

En dingen als het 6th Bruges Colloquium on International Humanitarian Law dat we met het Rode Kruis gedaan hebben, staan daar niet in: dat is gewoonweg blijkbaar niet aangekondigd geraakt.

Dedju!

Ik ga er tegen eind deze week werk van maken dat dat wél op onze site te vinden is, en wel door een categorisatiesysteem in die kalender te steken. En dat het deze week er zonder pardon op moet komen. Zonder énige pardon.

Getver.

Geschreven al luisterend naar: Sinéad O’Connor – Am I Not Your Girl? – Scarlet Ribbons

werk

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.