Borked

Goeie help. Wat hebben ze met mijn TabletPC gedaan die vijf maand in dat warenhuis?

Het is alsof hij een processor-downgrade gekregen heeft, hij reutelt de hele tijd zelfs al is er nog ettelijke tientallen gigabyte harddiskruimte vrij, de batterij staat op 100% maar van zodra ik de stroomkabel uit de comptuter haal, valt hij in hybernatie, als ik iets wil schrijven met de pen blokkeert hij eerst een seconde of tien—ack!

Ik denk dat ik volgende maandag eerste ding de recovery disks bovenhaal, of wat het equivalent daarvan voor Toshiba ook is, en dat ik er Windows gewoon opnieuw op installeer.

Ik vermoed dat dat de zaken op zal lossen. Hoop ik.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.