Gemist!

Godvernondedju!

Ik wist dat ik dingen aan het missen was op televisie gisteren—gedomme de tweede aflevering van Little Britain gemist!

Een geluk dat er de Slechte Websites zijn, en dat ik binnenkort op mijn harde schijf mag verwelkomen Little.Britain.S03E02.WS.PDTV.XviD-RiVER.

Hè hè.

televisie bbc

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Tja, zelf heb ik die tweede aflevering doelbewust gemist, omdat de eerste zo abominabel slecht was. Alle subtiliteit is verdwenen: het is nu enkel en alleen maar routine comedy en lachen om incontinente bejaarden.

  2. Maar incontinente bejaarden zijn grappig. 🙂

    Eum nee, ’t is waar: aflevering twee was minder goed dan aflevering één zelfs. Ik blijf kijken, al was het uit koppigheid en in de hoop dat het beter wordt, maar het zou wel eens een brug te ver kunnen geweest zijn, yep.

  3. God praise de Slechte Websites… Anders moesten we effenaf thuisblijven om zo’n dingen te zien, of videorecorders programmeren, of dvd-recorders. Of digitale televisie.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.