X-Factor

Goeien appel, die Udo kan echt wel fantàstisch goed zingen. Give that man a cee-gar.

En Koen Wauters heeft het gelijk toch niet echt voor Alexander, hij die anders zelfs bij toondove poedels een goed woord klaar heeft, stond Alexander zowaar een beetje af te kappen. Nu, met recht en rede, want het is ondertussen toch wel iedereen een raadsel wat die jongen er nu nog bij zit te doen. “Te warm” was zijn excuus deze keer waarom hij zelfs bij een naar vergelijking poepsimpel nummer de mist in ging. Wauters wees er hem terecht op dat het overal warm is, en dat er op een echt podium nog véél meer lampen hangen. Nee maar.

Paco Garcia maakt een village people-versie van Hold Me Now. Eum. No sir, that’s hardly appropriate. Het liedje gat, zoals mijn madam correct opmerkt, over de laatste nacht samen van een koppel dat elkaar enorm graag ziet maar elkaar moet veraten, en hij makt er een beetje een disco-gay-compleet met knipoog-versie van? Tacky. Vies. Bah. Kijk, Wauters Kris vindt dat dus ook, hoezee. Als een tang op een varken, zegt hij, zeer juist. Blaute Jean vindt het belegen tavernedisco, en ook dat kan ik alleen maar bijtreden.

Met de Cappaerts Sisters is het alweer kiekevlees geblazen. Niets op aan te merken dus. Zeer goed gewerkt, en tot de volgende keer, als er enige rechtvaardigheid is. En dan te bedenken dat die Alexander daar ook nog tussensteekt. Minsch minsch minsch.

Helena doet Billie Holiday. Haar engels kon beter, de zang is misschien wel zonder verrasingen maar desalniettemin uitstekend.

Suck on that, Alexander. Ik hoop op Garcia en Sacha voor afvallers. En dat Garcia alsnog mag blijven van de jury.

—ah shit, ik dacht dat het al gedaan was, we hebben dus Ivann gemist, en er pas weer ingevallen met Patrick en Carina—It Takes Two, zeer fijn gedaan. Niet meteen kunst of zo, maar gewoon fijne ambiancemuziek. Allez ju, Liliane gaat eens proberen negatief uit de hoek komen. Zoals gewoonlijk als ze probeert gemeen te zijn, zwak.

Eens kijken naar de herhalingen om te zien wat die Ivann ervan gebrouwen heeft. Niet slèkt, zo op het eerste horen.

Duimen dat Alexander er uit ligt.

3 reacties op “X-Factor”

  1. hey ,
    alexander nie luisteren naar de aneren uuuuuuuuuhm je doet het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed echt waar ma je had beloofd om verder te doen en je doet et nie wrm ??? antwoorden plzzzzzzzzzzz!!!!
    groetjes jessica

Reacties zijn gesloten.