Bloghoudelijke mededelingen

één

Kijk eens wie bijvoorbeeld wél Google Ads mag plaatsen? En ik niet, op geen enkele van mijn websites. Ik heb zelfs geprobeerd met andere namen en adressen, maar neen. Zelfs op websites van klanten, die gewoon objectief gezien zwaar zouden scoren wegens bijvoorbeeld in sectoren die zwaar reclamegeld opleveren.

Sour grapes, moi? Tùùrlijk niet. Maar ik begin het wel een beetje verdacht te vinden. Alsof ze op de één of andere manier wéten dat ik het ben die de aanvraag doe… aaaaardig!

twee

Er was een probleem met mijn RSS2 feed. ‘t Was de schuld van een plugin die het nodig vond om een nutteloze extra blanco regel toe te voegen aan elke gegenereerde pagina.

Maar goed, ‘t is opgelost. Denk ik toch.

drie

We zijn vanavond naar een kerstfeestje gegaan. Ik heb genoeg vitriool verzameld om wel twee weken aan een stuk boze entries te schrijven.

Maar doe ik dat? Welnee. Zolang mijn kinderen er content zijn, en mijn aanwezigheid beperkt blijft tot één of twee keer per jaar, houd ik me wel in.

Les van de namiddag: blijf u voorhouden dat meestal de meeste mensen niet a priori boosaardig zijn. En dat de kans astronomisch groot is dat wat als boosaardigheid overkomt, gewoon rank incompetence is.

O ja, dat geldt niet voor die ene mens die ik rond het eind van de avond toegesnauwd heb “yow, ouwen, ‘t is niet omdat ge voor enen avond uit het oud manennhuis moogt komen, dat g’u gelijk een zwijn moet gedragen”. Tegen wiens vrouw ik heb moeten zeggen, toen hij deed alsof hij me niet begreep: “madam, zegt tegen dienen ouwen dat het niet is omdat ze hem nekeer nen avond uit het oud mannenhuis laten, dat hij hem mag gedragen gelijk een zwijn”.

metameta

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Vitriool, boos, maar allez Michel? Jij die de beminnelijkheid zelve bent. *Altijd geweten dat kerstfeestjes het slechtse in een mens naar boven haalt, mij zien ze niet op die gelegenheden, no sir*

  2. Laat het duidelijk zijn dat adsense mij geen bal interesseert. En dat het gewoon de bedoeling was om te zien wat ze met mijn aanvraag zouden doen.Ik was dan ook zeer verrast toen ik na een week een mail kreeg met het bericht, dat “Uw aanmelding voor Google AdSense is goedgekeurd”. Veel zal het niet opbrengen, en dat is ook de bedoeling niet. Maar dat was het bij U ook niet, toch?
    Als er ergens te lezen zou zijn hoe ze de aanvragen beoordelen, zou het alvast de moeite zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.