Agrafe

Het kriebelt soms een beetje in mijn rug.

Op een plaats waar ik niet al te hard durf te krabben: in ‘t midden in ‘t midden. Daar waar ik geen achterkant meer zitten heb aan mijn ruggenwervels, en waar ik dus bijgevold met mijn vinger mijn ruggenmerg zowat kan indeuken.

Het is zo’n kriebelgevoel als zat er een beetje stro te prikken in mijn rug. Als ik eraan voel is het alsof het het midden houdt tussen een puistje (als ik er voorzichtig op duw) en een splinter (als ik er zéér voorzichtig aan krab).

Ik denk dat het wel eens één van de nietjes zou kunnen zijn die ze na mijn openrugoperatie bijna twee jaar geleden hebben laten zitten. Dat dat zich nu een weg naar buiten baant.

I don’t know about you, maar ik vind dat een vieze gedachte. Meteen eens vragen aan Sandra of zij kan zien wat het is.

update: ‘t zal dokter arts worden, vrees ik. Sandra zegt dat er niets meer te zien is dan iets dat er als een korstje uitziet. Maar toen ze eraan kwam, was het alsof ze met een gloeiende breinaald in mijn rug aan het poken was. Niet zo goed.

rugjeukdokter

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Bah, niets zo zwak als de mens. Klingons, DAT zijn pas krijgers. Weet ge nog die keer dat Worf een vat op zijn rug had gekregen? Ze hebben experimentele chirurgie toegepast en heel zijn wervelkolom vervangen. Er ging iets mis en hij is zeker een half uur hersendood geweest. Bleek dat hij nog een tweede stel hersenen had ergens dat het even had overgenomen. Flatline op de ECC en een uurke later vrolijk rondlopen!

  2. Dat er een nietje naar buiten kruipt zou me niks verbazen. Na een auto-ongeval zijn er bij mij gedurende nog zo’n vier jaar kleine glasbrokjes uit mijn wang en kaak gekropen. Zo om de paar maand eentje. Zeer amusant tijdens het scheren…

  3. Na mijn hieloperatie had ik dat ook: ze hadden draadjes laten zitten en dat bleef maar pijn doen. Ik daarmee naar de dokter, maar er was niets aan te zien en het zou nog wel even gevoelig blijven.

    Maanden nadien voelde ik ‘iets’ toen ik erover wreef. Het vergrootglas erbij gepakt en wat zitten aan wriemelen. Dan maar een pincet gepakt en twee draadjes uitgehaald.

    Ik wist dat ik die stagiaire niet had mogen vertrouwen…

    🙄

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.