Belgische Blogosfeer

‘t Is raar, maar franstalig België is gelijk serieus ondervertegenwoordigd op het internet. Ik tel een stuk of dertien pinnetjes in deze kaart ten zuiden van de taalgrens, tegen meer dan tachtig erboven en in Brussel:

Belgische blogosfeer

Onbekend en dus onbemind in Vlaanderen? Of gewoon dat ze hun weg niet naar Frappr vinden? Of dat ze wel betere dingen te doen hebben dan zichzelf op de kaart te zetten? 🙂

blogosfeerbelgiëkaartfrappr

7 reacties op “Belgische Blogosfeer”

 1. Pingback: wannes.deloore
 2. De initiatiefnemers zijn enkele franstalige bloggers, dus je zou toch mogen verwachten dat ze binnen het franstalige blog-wereldje in België wat respons zouden krijgen.

  In de top 100 van Belgische blogs volgens de Blogshares waarde (http://bvlg.blogspot.com/2005/12/belblogs-v40-de-beurswaarde-van-de.html), komen overigens naast 37 nederlandstalige en 35 engelstalige blogs toch ook 28 franstalige blogs voor. Er zijn dus wel degelijk franstalige blogs in België … (of misschien zijn het enkel blogs van Brusselaars).

  Hoe heb je overigens de kaart van Frappr kunnen inkleuren ?

 3. @frederik: da’s omdat het kaartje in mijn entry een zelf in elkaar geknutseld beeld is op basis van een paar screenshots van frappr en een kaartje van België om Vlaanderen/Wallonië van elkaar te kunnen onderscheiden.

 4. Ik wist totaal niet van dat initiatief, en heb mij dus snel even ‘op de kaart gezet’.

  I wil trouwens ook even meedelen dat ik nieuw ben op deze blog, maar ondertussen toch al veel interessante dingen heb gelezen hier.

  Groeten,

  Stefaan

Reacties zijn gesloten.