Experiment

Bon. ‘t Is al véél te lang geleden dat ik nog foto’s van beesten gepakt hebt.

De lente komt er straks weer aan, en ik ga er weer eens werk van maken. Vannacht probeer ik al eens te kijken wat een bodemval opbrengt.

Bodemvallen zijn kinderlijk in hun eenvoud: putje graven in de grond, en een glad recipiënt (een glas, of een confituurpot) in het putje steken, net zó dat de rand op precies dezelfde hoogte als de grond zit.

En dan ‘s morgens zien wat er in gevallen is.

Ik vermoed dat er in februari niet al te veel over de vloer loopt, maar je weet dus nooit. Morgenochtend inspectie!

Als dat goed loopt, probeer ik een routine in te bouwen waarbij ik ‘s morgens wat foto’s neem voor ik naar het werk vertrek.

fotobeesten

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ja, leuk zo’n bodemval. Maar de vorige keer dat ik er een geplaatst heb, ben ik er op een ochtend eens zelf met mijn Marokkaanse puntsloefen ingesukkeld en schaamtelijk ten val gekomen. Lelijk zeer deed dat. Opletten met die dingen!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.