Lap

‘t kon inderdad niet uitblijven:

Hello,

You’re still killing the server you’re on, mark. I’m going to have to move you back to an evaluation server. We cannot allow you to negatively effect the service we offer other customers.

Thanks! Brian

…dit na menig bericht naar die mannen om ze te waarschuwen dat het opnieuw de verkeerde kant uitgaat met mijn resource usage, en of ze er niet eens zelf naar kunnen kijken, en dat ik bereid ben om ze bakken geld te geven als ze er toch alstublieft een oog zouden willen op gooien.

Omdat ik gewoon niet genoeg privileges heb om te kijken wat er aan de hand is—geen toegang tot php.ini, geen toegang tot httpd.conf, alleen de processen zien die door mijn eigen user gestart worden, geen toegang tot de server waar de database op staat behalve via phpmyadmin, etc. etc.

Maar nee dus.

Last ditch effort, omdat er blijkbaar sneller gereageerd wordt op rechtstreekse replies op supportboodschappen:

Dear support,

As I’ve told you on a number of separate occasions: I have done everything I can possibly imagine, and I’m quite sure that once I’m moved to a different server everything will be back to normal again.

As you probably well know (or can find out) I am running a bog standard WordPress 2 site with no special plugins and absolutely no large numbers of visitors. When you last moved me to an evaluation server you congratulated me for using less resources even though I hadn’t changed anything.

I’ve now not changed anything either (except upgrading to WordPress 2 and shutting down stats, any remaining plugins and whatnot) and I’m back to excessive resource use.

Is there any way I can pay you guys money to take a closer look at the problem? At all?

Please?

Michel

Mijn opmerking over een Denial Of Service-attack was maar om te lachen: toen ik vanavond zag dat het weer prijs was van vertraging, heb ik mijn access.log van zaterdag gedownload, en daar zaten geen verrassingen in. Voor zover ik aan mijn logfiles kan zien, is er niets vreemd te zien als die loads zo naar boven schieten. Normale weekenddag: bijna vierduizend bezoekers, bijna zestienduizend page views, bijna dertigduizend hits. Niet abnormaal veel bezoekers, geen overijverige spiders, niets.

Ik begin het lichtekes beu te worden.

Ik denk dat ik eens naar een andere hostingmaatschappij ga uitkijken. Grr.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.