Responstijd

Tja. Dreamhost en support, het blijft huilen met allerlei hoofddeksels op:

Open requests

Het probleem? Mijn site is een tijd geleden verhuisd van één server naar een andere omdat ik op die eerste server teveel CPU-tijd gebruikte.

Na een paar weken daar, werd ik weer teruggezet op mijn oorspronkelijke server. Omdat het domein zog.org elders gehosted wordt en enkel blog.zog.org naar Dreamhost verwijst, via een A record, heb ik het IP-adres nodig van de webserver waarop de site draait.

Ik had dat in eerste instantie verkeerd ingevuld—het was sinds december veranderd—maar dat was na een tijdje verbeterd. En toen het verbeterd was, kreeg ik nog altijd de gevreesde bad_httpd_conf-fout.

Die haar oorsprong vindt in een fout bij Dreamhost: de automatisch aangemaakte/gewijzigde http daemon-configuratie die niet juist staat.

Een eenvoudige fout, die soms recht te trekken is door via de web-interface een keer of twee, drie zonder iets te wijzigen het formulier te submitten. Maar nu dus niet.

En dan zit er dus niets anders op dan een support request te doen. Waar ze dan meestal, als het goed gaat, nét binnen de 24 uur op antwoorden.

Nog een geluk dat ik mijn adem niet ingehouden heb, maar meer dan twee dagen is toch wel héél erg lang, zelfs voor Dreamhost. Dus nog maar eens een boodschap gepost:

In case you’re looking at my previous support requests (#1216412, #1216373) and wondering what they are about: I temporarily changed blog.zog.org’s DNS information to point it, via a CNAME, to a TypePad weblog.

I’d like to move it back to my WordPress weblog at Dreamhost (i.e. via an A record to your server), but I’m not ready to do that unless I know I’m not going to have any downtime… so:

(1) could you please tell me the correct IP address I have to point the A record to, and

(2) can you guarantee me that once I do effectuate the DNS change, I’ll not be greeted with a bad_httpd_conf error?

Cheers,
Michel

Op hoop van zege.

dreamhostsupport

Één reactie op “Responstijd”

Reacties zijn gesloten.